Hirdetés

Az új nemzetközi előzetesben Rébusz Batman minden titkát felfedi

|

A The Batman Japánból kapott egy új trailert, rengeteg új jelenettel.

Hirdetés

Ha minden jól alakul, akkor tényleg már csak néhány hónapot kell kibírni, mire moziban láthatjuk viszont a Denevérembert a Matt Reeves által rendezett The Batman filmben. Két előzetessel már elő is rukkoltak kedvcsináló gyanánt a Warnernél, melyek leginkább a Robert Pattinson által életre keltett címszereplőre fókuszáltak.

Hirdetés

A projekt most egy új nemzetközi előzetest kapott, némi japán narrációval és felirattal, no meg rengeteg új jelenettel, melyek azt érzékeltetik, hogy Bruce Wayne-t alaposan őrületbe kergeti majd Rébusz. Nézzétek meg ti is alább az új másfél perces előzetest.

A legnagyobb csavart persze a videó végére hagyták, amikor is úgy tűnik, hogy Rébusz felfedi Batman valódi kilétét. Persze ennek nem feltétlenül kell bedőlni, hiszen lehet csak a trailer kedvéért vágtak össze mondatokat Rébusztól, ám az eddigi anyagok alapján a Paul Dano által életre keltett rosszfiú eléggé kompetens gonosznak tűnik ahhoz, hogy megfejtse a Denevérember titkát.

Ti nektek hogyan tetszett az új előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.