Hirdetés

Az új Péntek 13-at 2013-ra ígérik

|

Az új felállás még kérdéses, viszont pár dolog már biztos, többet közt a történet is. Még nem dőlt el, hogy 3D-s lesz-e vagy sem, de az biztos, hogy ezúttal Jason-t a téli Kristály-tónál láthatjuk, miként őrzi saját területét.

Hirdetés

Bár a film során jelen lesz a téli táj, ettől függetlenül még továbbra is marad a jól megszokott nyári táborozás. Jason mindig is egy sorozatgyilkos volt, mind a 2009-es re-make-ig, ugyanis ezúttal sem marad el az emberrablás. Újdonsült történetünkhöz felhasználják a régi részek karatereit. Ezek közé tartozik Steve Christy, Tommy Jarvis, Annie, és Ralph a bolond. A cselekmény folyamán a Jarvis család fog a fő középpontban állni, de mindezek melett lesz egy fontos dolog, ez pedig nem más, mint a rég várt magyarázat mindenre. Rendezőink úgy döntöttek, hogy bemutatják, miért is lett Jason ilyen. Mrs. Pamela Voorhees rengeteg bántalmazásnak, és erőszaknak van kitéve terhesség alatt, ennek következtében fog a Kristály-tó gyilkosa deformált arccal születni. Ezek mellett megismerhetjük részletesebben, miért, és hogyan is fulladt meg Jason valójában, és személy szerint kik a felelősök. Továbbá, az új Péntek 13-at össze akaraják kötni a 2009-es re-make-el, ezért Clay Miller-t, valamint Whitney Miller-t is vissza akarják hozni a szereplők közé, Jason-t pedig ismét Derek Mears fogja alakítani. A filmet 2013.augusztusára ígérik.

Történet:
Tommy Jarvis útnak indul a Kristály-tó erdején keresztül, hogy megtalálja elrabolt hugát (Heather Jarvis), és bosszút állhasson Jason-ön a barátaiért. Mialatt Tommy a gyilkost keresi, táborozók érkeznek a Kristály-tó téli időszakába. A fiatalok megszállnak a kabinokban, és azonnal neki látnak a szórakozáshoz, többet közt snowboard, és egyéb téli kellékek társaságában. Jarvis értesíti a táborozókat a veszélyről, de mire új áldozataink rájönnek, hogy egy macska-egér játékba keveredtek, már túl késő, hogy csak úgy elhagyják a Kristály-tó területét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.