Hirdetés

Az új Péntek 13-at 2013-ra ígérik

|

Az új felállás még kérdéses, viszont pár dolog már biztos, többet közt a történet is. Még nem dőlt el, hogy 3D-s lesz-e vagy sem, de az biztos, hogy ezúttal Jason-t a téli Kristály-tónál láthatjuk, miként őrzi saját területét.

Hirdetés


A rendezők eltűnődtek a filmmel kapcsolatban egy nagyon negatív dolgot. A stáb tagjai közül valaki felvetette, hogy miért ne legyen egy "Found Footage" (akárcsak a Paranormal Activity) az új rész? Természetesen ezt egyből elutasították, de a rendező még hezitál az ötleten. Reméjük ez nem fog bekövetkezni, bár a történet sem arról árulkodik, hogy "Found Footage" lenne az új Péntek 13.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.