Hirdetés

Az új Terminátor az Ítélet napjának nyomdokaiba léphet?

|

Egy friss interjúban Schwarzi azt nyilatkozta, hogy az új Terminátor filmnek ugyanolyan hangulata lesz, mint a legendás második résznek volt és emellett intenzív akciót ígér.

Hirdetés

Collider: Mi miatt döntöttél úgy, hogy visszatérsz a Terminátor-franchiseba és ezúttal mire számíthatnak a rajongók a filmtől?

Arnold Schwarzenegger: Úgy gondolom, hogy durva, hogy egy filmes franchise aktív ennyi idő után is és 30 év elteltével valakit visszahívjanak ugyanarra a szerepre. Én még sosem hallottam ilyesmiről ezt leszámítva, hiszen általában cserélni szoktak, mint James Bond vagy Batman esetében. Vannak új szereplők a szerepekre, de itt nem ez a helyzet. Ez számomra rendkívüli helyzet és remek lehetőség. Természetesen megtisztelve éreztem magam, amikor visszahívtak, hogy játsszam el újra a szerepet Sarah Connor mellett. Ez ugyanolyan helyzet volt, mint mikor a Universal felhívott, hogy "Folytatást akarunk csinálni az Ikreknek." 25 év eltelt és mégis ki fog jönni a film. Ráadásul 34 vagy 35 évvel a Conan-es szerepem után felkerestek, hogy azt szeretnék, újra én alakítsam Conan karakterét. Nem azért, hogy egy gonosz legyek a filmben, ahogy általában szokták, hanem konkrétan Conan szerepére. 

Ez remek, mert jó kondiban vagyok és látták, hogy különböző filmekben szerepelek, aktívan tevékenykedek a közmédiában és mindenféle dolgot csinálok. Még mindig én vagyok a sportmagazinok borítólapján. Ezért azt mondták, hogy "Ez a csávó még mindig tud 10 órát harcolni naponta, tud lovagolni és mindent ami kell. El tudná játszani Conan-t." Ez elég szokatlan. Ilyen még soha nem történt, ahogy én tudom a hasonló filmek történetében, ahol el kell tudnod vinni egy franchise-t a hátadon és újra filmsztárnak lenned ebben a korban. Ez azt mutatja, hogy ha úgy viselkedsz, mint egy fiatal és keményen dolgozol, valamint a tested is formában tartod, mindemellett pedig elhiszed, hogy képes vagy rá, akkor ezt mások is látni fogják és ők is elhiszik, hogy képes vagy rá. 

Collider: Megmondták neked, hogy pontosan mi lesz az új Terminátor besorolása?

Arnold Schwarzenegger: Nem, sajnos nem tudom.

Collider: A film végső címe Terminator: Genesis lesz?

Arnold Schwarzenegger: Nem tudom, hogy mi lesz a végleges cím. Ahogy a Sabotage esetében is, mikor elolvastam a forgatókönyvet, még Ten volt a címe. Sosem lehet tudni. Manapság a stúdiók váltogatják a filmcímeket, mert mindent letesztelnek. Adnak a nézőknek öt címet és ők választanak egyet. De az biztos, hogy a Terminátornak ugyanolyan hangulata lesz. Ahogy olvastam a forgatókönyvet, pont olyan érzés kerített hatalmába, mint mikor a Terminátor 2-ét olvastam. Hatalmas lesz. Kőkemény akció és remek vizuális effektek lesznek benne, de nem eltúlozva. Nem Thor-szerű lesz a látvány, hiába ugyanaz a rendező. Jó effektek lesznek, de csak épp annyi, amire az emberek azt mondják majd, hogy "Váó, ez komoly volt. Hogy csinálhatták ezt meg?"

Collider: Mikor kezditek a forgatást?

Arnold Schwarzenegger: Április végén kezdünk New Orleans-ban.

Collider: Tervezel több vígjátékban is szerepelni a jövőben?

Arnold Schwarzenegger: Igen, először a Triplets-ben (Ikrek folytatása). Lesz még több vígjáték is. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.