Hirdetés

Az új Terminátor az Ítélet napjának nyomdokaiba léphet?

|

Egy friss interjúban Schwarzi azt nyilatkozta, hogy az új Terminátor filmnek ugyanolyan hangulata lesz, mint a legendás második résznek volt és emellett intenzív akciót ígér.

Hirdetés

A régi Terminátor filmek meghatároztak egy generációt. Éppen emiatt a "régi motorosok" közül valószínűleg a többség várja a robotok visszatérését, de joggal vannak mindenkinek fenntartásai a franchise-al kapcsolatban, mivel elég negatív irányba sikerült elvinniük a készítőknek. Schwarzi viszont igyekezett lecsillapítani a kedélyeket és a Collidernek adott interjúban elárult pár dolgot a filmmel kapcsolatban, valamint a többi projectjéről is szót ejtett. Az interjú fordítását a Tovább után olvashatjátok!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.