Hirdetés

Az Űrcsilliárdos - Dragon György (Gyu) regénye mostantól megvásárolható!

|

A GameStar veteránjának számító Gyu első regénye végre megvásárolható egy közösségi előfinanszírozási (avagy ahogy jobban ismeritek, kickstarter) kampány keretében.

Hirdetés

A regényről: Sok tízezer (pontosan nem is tudni, mennyi) év telt el, az emberiség szétvándorolt a galaxisban, és egy távoli bolygón egy idős, egykori legendás holotelevíziós riporter lejegyezte az életét, azt, hogyan lett az egyszerű, csodára vágyó vidéki srácból a holoriporter hírességek csarnokának tagja és hogyan élt át rengeteg érdekes, néhol vidám, máskor szomorú kalandot. A véletlen, vagy a sors akarta így? Esetleg működnek más erők is a háttérben? Nem lehet tudni, de az tény, hogy a kalandok egy pillanatra sem állnak meg, s úgy robognak le és fel, mint egy hullámvasút a vidámparkban.

Már most, az első kötetben (hoppácska, akkor lesz második is? :) ) számtalan érdekes helyszínt, fajt és személyiséget ismerünk meg, akik közül kiemelkedik maga az Űrcsilliárdos, a galaxis leggazdagabb embere, aki életében először szánta el magát arra, hogy az egyik legnagyobb holoTV-s csatornának interjúsorozatot adjon; eddig misztikus magányban tevékenykedett. Azonban a helyszínre utazó sztárriportert és stábját egy igen súlyos űrbaleset éri, és elérhető közelségben csak egy kezdő fiú és részeges operatőre tartózkodik, akik épp egy null gravitációs csirketelep dolgozói között forgatnak. A határidő annyira rövid, hogy a fiatalembernek és operatőrének kell beugrania a vérprofi sztárstáb helyett. A szegény, ambíciózus fiú így találkozik a világegyetem leggazdagabb emberével és beindulnak a kalandok...

A regény mottója: „ez egy igaz történet, csak még nem történt meg.”

A blogról: A regénynek hivatalos blogja is van (http://urcsilliardos.web4.hu) ahol már számtalan kérdésre válaszolt a regény eredeti írója, Aberthy Nokum – ezeken az üzeneteken és történeteken keresztül úgy lehet megismerni a regény környezetét, fajait, technológiáit, sőt az akkori univerzum egyes legendás történéseit, hogy közben a regényből magából semmi sem derül ki. A blog tartalma tökéletes felkészülési lehetőség, illetve olvasnivaló a regény megjelenéséig.

A vásárlásról: Aki meg szeretné vásárolni, annak előre ki kell fizetnie a könyv árát, és a kötetet csak később kapja meg, szeptemberben előreláthatólag. Az Indulj.be „Az Űrcsilliárdos”-project aloldalán (Az oldalra regisztrálni kell, majd a megfelelő csomag melletti „támogatom” gomb megnyomásával lehet a fizetést elindítani) lehet szert tenni a könyvre és amint látjátok, többféle támogatási lehetőség is létezik, extra befizetésért extra szolgáltatások is járnak: a legolcsóbb csomag kivételével (amely 2000 forint) mindegyikhez jár a könyv (azért külön soha nem kell fizetni).

Reméljük meghoztuk a kedvet Gyu regényéhez, ha igen, ne habozzatok és látogassatok el a fenti linkre!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.