Hirdetés

Az Űrcsilliárdos - Dragon György (Gyu) regénye mostantól megvásárolható!

|

A GameStar veteránjának számító Gyu első regénye végre megvásárolható egy közösségi előfinanszírozási (avagy ahogy jobban ismeritek, kickstarter) kampány keretében.

Hirdetés

„Az Űrcsilliárdos” megvalósításához partner az első magyar KickStarter oldal, az indulj.be, akiknek segítségével Magyarországon elsőként és egyedülálló módon előfinanszírozási rendszerben kerül kiadásra a regény. Amennyiben az előfinanszírozás sikeres lesz, a regény szeptember közepe tájékán jelenik meg. Az Űrcsilliárdos a messzi jövőben játszódik, amikor az űrutazás annyira természetes, mint számunkra az autózás, a hiperűr használata olyan, mint nekünk repülőre ülni, idegen fajok bolygóit meglátogatni pedig annyira hétköznapi, mint manapság külföldre menni. A jövőben a galaxist benépesítő fajok használják a modern technológiákat, java részükről az átlagos lakosok azt sem tudják, hogy működik. A részletekért kérlek olvass tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.