Hirdetés

Az Utódok 5 Oscarra jelölve!

|

Alexander Payne-nek aranyból van a keze. Az ötvenéves rendező nem készített sok filmet, de mindegyik Oscart vagy jelölést hozott.

Hirdetés

A film sikerének híre Olaszországban érte a rendezőt, éppen a Cinecittá-ban, a Róma melletti legendás filmgyárban járt, méghozzá az 5-ös stúdió, Fellini egykori munkahelye előtt érték utol a fotósok. Payne a meghatott és ünnepélyes köszönőszavak után külön köszöntötte állandó munkatársát, Kevin Tent vágót. – Amiatt örülök talán a legjobban, hogy őt is jelölték – nyilatkozta Alexander Payne. – Tényleg nagyon megérdemli az Oscart. Ezzel a film főszereplője, George Clooney is egyetért, de persze nem bírta ki vicc nélkül.  – Mi három hónapot töltöttünk Hawaiin az Utódok kedvéért, Kevin körülbelül ugyannyit üldögélt egy ablaktalan, lesötétített vágószobában ugyanezért: az Oscar-jelölést talán vigaszdíjnak szánták. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.