Hirdetés

Az Utódok 5 Oscarra jelölve!

|

Alexander Payne-nek aranyból van a keze. Az ötvenéves rendező nem készített sok filmet, de mindegyik Oscart vagy jelölést hozott.

Hirdetés

A Kerülőutak megírásáért ő átvehette a díjat, de a legnagyobb filmes elismerésre jelölték két színészét, Thomas Haden Church-öt és Virginia Madsen-t is, a Schmidt története Jack Nicholson-nak és Kathy Bates-nek jelentett Oscar-jelölést, legújabb filmje az Utódók (Descendants, hazai bemutató: február 16.) pedig 5 kategóriában is a jelöltek közé került. George Clooney végre főszereplőként is reménykedhet az Oscar-díjban, de a Hawaiin játszódó keserédes vígjáték a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb forgatókönyv és a legjobb vágás Oscarját is átveheti talán a február 26-i gálán. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.