Hirdetés

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai három film egyben

|

Hugh Jackman épp a Fogságban című thrillerét promózza, de közben nem mehetett el az új X-Men mellett sem. Állítása szerint a rajongók teljesen elszállnak majd a filmtől, ami valójában három az egyben.

Hirdetés

"Csak néhányan ismerik el Bryant azért amiért megérdemli az elismerést, ami nem más mint a műfaj megteremtése. Nem igazán volt szuperhős műfaj mielőtt az X-Men kijött. Emlékszem, mikor A tökéletes trükköt csináltuk Christopher Nolannel, azt mondta, hogy mindig is Batmanben gondolkozott, már 2000 előtt is. Volt egy Batmane amit fejben már kitalált. Azt mondta, hogy amikor elment a moziba és megnézte az X-Ment, arra gondolt, hogy A francba, ez az én ötletem. Az ötlet amit tényleg megtalálhatsz ezeknek a karaktereknek az érzelmeiben és sebezhetőségeiben. Ami egyszerre csodálatos és ez ragadja meg az embereket akiket elkezd érdekelni a dolog. Ezt tette Bryan, és sok bátorság kellett ahhoz, hogy ezt meglépje."

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai 2014 május 23-án érkezik, Bryan SInger rendezésébe. Főbb szerepekben James McAvoyMichael FassbenderRose ByrneJennifer LawrenceNicholas HoultPatrick StewartIan McKellen és Hugh Jackman.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.