Hirdetés

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai három film egyben

|

Hugh Jackman épp a Fogságban című thrillerét promózza, de közben nem mehetett el az új X-Men mellett sem. Állítása szerint a rajongók teljesen elszállnak majd a filmtől, ami valójában három az egyben.

Hirdetés

"Tudom, mikor a film Comic-Conos paneljénél ültem azzal a nem mindennapi stábbal, akkor még azt mondtam, hogy olyan mintha két filmet kapnánk egyért, de mostmár inkább azt mondanám, hogy három az egyben. Tényleg elszállnak majd az emberek a nagyszerű története miatt. Szerintem Bryan Singer, lesz az első rendező aki egyre jobb filmeket készít egy bizonyos franchiseban, nem vagyok benne biztos, hogy csinált-e már ilyet valaki." A színész azt is megjegyezte, hogy szerinte Bryan Singer teremtette meg a szuperhős filmek műfaját a 2000-res X-Mennel. Folytatásért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.