Hirdetés

Az X-Menek és a Fantasztikus négyes közös univerzumon osztozik a Foxnál

|

Mark Millar képregényíró szerint "Nem kérdés", hogy a 20th Century Fox birtokában lévő X-Menek és a Fantasztikus Négyes egy azon univerzumban léteznek.

Hirdetés

Az X-Men filmek egyre csak jönnek, a Farkas után jövőre újra egyesülnek a mutánsok az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, Josh Trank (Az erő krónikája) pedig már dolgozik a Fantasztikus Négyes rebootján, ami majd 2015-ben érkezik. Mind két csapat filmes jogaival a Fox rendelkezik, és mikor Mark Millartől a stúdió kreatív tanácsadójától megkérdezték, hogy van-e esély a szuperhősök összehozására így válaszolt: “Ez nem kérdés, szerintem mindenképpen látnunk kell néhányukat feltűnni a másik filmjében. Szerintem a legizgalmasabb dolog az volt a szuperhősös filmekben, amíg A bosszúállók ki nem jött, amikor Nick Fury feltűnt a Vasemberben. Még ha csak egy szemkötős fickó is volt, akkor is fantasztikus volt, és arra számítok, hogy még több ilyet látunk majd."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.