Hirdetés

Az X-Menek és a Fantasztikus négyes közös univerzumon osztozik a Foxnál

|

Mark Millar képregényíró szerint "Nem kérdés", hogy a 20th Century Fox birtokában lévő X-Menek és a Fantasztikus Négyes egy azon univerzumban léteznek.

Hirdetés

A Marvel Stúdió már összeszedte hőseit tavaly A bosszúállókban és az elkövetkező években tovább terjeszkedik. A Warner Brothers is az Igazság Ligájának felépítése felé tart, Az acélember után a következő nagy lépés számukra Superman és Batman összehozása lesz. Néhány Marvel jog azonban más stúdiók birtokában van, és ők sem szeretnének kimaradni a nagy szuperhős csapatok összehozásából. Eddig abban reménykedtünk, hogy a nagy filmes cégek majd összefognak és olyan alkotásokat kapunk ahol például Pókember is A bosszúállók tagja, de ez már egyre kevésbő valószínű. A Sony inkább azzal gazdálkodik amilye van és a jelek szerint megpróbálja összehozni a Baljós Hatost, a Fox birtokában pedig már ígyis két szuperhős csapat van, akiket talán most össze is fog boronálni. A részletekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.