Hirdetés

Azt csiripelik a Dumb és Dumber 2-ről, hogy...

|

Az angolul Dumb and Dumber To címen futó filmnek úgy tűnik, hogy volt már egy teszt vetítése. Legalábbis ezt tudtuk meg egyes tweetekből. Meg még azt, hogy a film egészen szórakoztató.

Hirdetés

A Dumb and Dumber To ugyan még elébe néz némi utómunkának, de a készítők (megint: Peter és Bobby Farrelly) úgy gondolták, hogy tart már olyan fázisban a munka, hogy meg merjék mutatni néhány embernek. A reakciók láttán aztán újból fenn is akadt a szemöldököm. Hagyján, hogy egy negatív véleményt nem látni, de mindenki olyan szuperlatívoszokat használ a tweetekben, mint például: "funny as hell" (azaz pokolian vicces), vagy "freakin amazing" (bődületesen fantasztikus) és végül de nem utolsó sorban: "In case u forgot how brilliant Jim Carrey is when on his A game you will be reminded in November" (magyarán: ha elfelejtetted volna, hogy Jim Carrey mennyire zseniális tud lenni csúcsformában, akkor novemberben emlékeztetve leszel).

Na persze ilyenkor mindig felmerül annak a gyanúja, hogy a jelenlévők le lettek fizetve...Igazából fenébe ezzel a teóriával, merem elhinni, hogy tényleg jó film lesz.

A filmet idén november 14-én láthatjuk a mozikban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.