Hirdetés

Azt csiripelik a Dumb és Dumber 2-ről, hogy...

|

Az angolul Dumb and Dumber To címen futó filmnek úgy tűnik, hogy volt már egy teszt vetítése. Legalábbis ezt tudtuk meg egyes tweetekből. Meg még azt, hogy a film egészen szórakoztató.

Hirdetés

Enyhén szólva fennakadt a szemöldököm annak hallatán, hogy folytatást terveznek a kilencvenes évek egyik legretardáltabb (de lássuk be: oltári vicces) komédiájának. Miért? Hát mert mind Jim Carrey, mind pedig Jeff Daniels felett eljárt már az idő és mindketten inkább a komolyabb, drámaibb filmeknél kötöttek ki. Milyen furcsán is hat majd Will McAvoy-t marhulni látni. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor az elvárások sokkal nagyobbak, hiszen szerepet játszik a nosztalgia is. Félő, hogy a film nem lesz több egy közepesen vicces, első részt idézgető mozinál. Ámbár nem kell feltétlen falra festeni az ördögöt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.