Hirdetés

Tervben van a Nyomd, bébi, nyomd folytatása

|

Edgar Wright ejtett pár szót egy esetleges második felvonással kapcsolatban.

Hirdetés

A Nyomd, bébi, nyomd jelenleg is tarol a mozikban, a musical vonásokkal fűszerezett akció-krimi a rendező, Edgar Wright karrierjének legjobb nyitányát produkálta. Kritikánkban mi is ódákat zengtük a filmről, és lévén a nézők is imádják Baby kalandját, nem meglepő, hogy a filmért felelős stúdió már tervezgeti is a folytatást.

Hirdetés

A stúdió megkért, hogy gondolkodj el egy esetleges második rész megírásán, ez a film pedig azon kevesek egyike, amihez szívesen írnék egy folytatást, ugyanis van bőven még mesélnivaló a karaktereket illetően. Elvégre is, Baby egy teljesen új környezetbe került." -árulta el Wright az Empire podcastjében. 

Ha optimisták akarnánk lenni, azt mondanánk, hogy Wrightnak már most megvannak az ötletei a szóbanforgó következő felvonáshoz.

A legtöbb folytatáshoz kell találni valamit, ami okot ad arra, hogy egy új fejezetet nyithassunk az adott történetben. Úgy gondolom, a Nyomd, bébi, nyomd esetében még többről is van szó, és van is egy olyan ötletem egy másik filmhez, amiben Baby már nem zöldfülűként lenne a középpontban.

Wright megemlítette, hogy akár egy bizonyos törölt jelenetet is hasznosíthatnának az esetleges folytatáshoz:

Mielőtt a postán történt események lezajlottak volna, volt egy egész jelenet, ami a Bonzo Dog Doo-Dah Band együttes egyik dalára épült. Egy kifejezetten humoros részre sikeredett, ami már önmagában is nagyon tetszett nekem. Ahogy kiemeltem azt a filmből, valahogy sokkal nagyobb értelmet nyert az egész. Gördülékenyebb volt a váz nélkül, hogy úgy fogalmazzak. Ha valaha készítek egy folytatást, egész biztos újrahasznosítanám azt a jelenetet, ugyanis remekre sikeredett, viszont kissé megtörte a film folyását.

Aki pedig még nem látta a nyár legnagyobb slágerét, annak irány a mozi!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.