Hirdetés

Újra összeállt a Vissza a jövőbe csapata

|

Valamint ismét felmerült egy esetleges 4. rész lehetősége.

Hirdetés

A hétvégén zajlott a Fan Expo Boston, ahol a Vissza a jövőbe főszereplői, Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson és Thomas Wilson egy mini reuniont tartottak, hiszen mind a négyen tiszteletüket tették a rendezvényen. És mint mindig, most is felmerült a már ezer éve vita tárgyát képező 4. rész lehetősége.

Hirdetés

This was special. #backtothefuture #reunited #comiccon

A post shared by Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd) on

Mint kiderült, Lloyd-ot érdekelné az ötlet (de őt is csak akkor, ha a történet rendben van), a többiek viszont továbbra is nagyon elutasítóak az ötlettel kapcsolatban, egyáltalán nem szeretnék, hogy a negyedik rész valaha is elkészüljön. Ezzel kapcsolatban jegyezte meg viccesen Thomas Wilson, hogy szerint az emberek egy része csak azért szeretne egy újabb részt, hogy láthassák a franchise bukását:

Alapvetően szerintem Amerika úgy van vele, hogy: Gyerünk már Hollywood, minden más franchise-t sikerült már elrontanotok a rossz folytatásokkal, miért pont ez a széria maradjon ki a sorból? 

Szóval nyugodjon meg mindenki: továbbra sem készül a Vissza a jövőbe 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.