Hirdetés

Már készül a Bad Boys 4

|

Még csak most került mozikba a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk, de a Sony Pictures már a folytatáson dolgozik.

Hirdetés

Sok idő kellett hozzá, mire sikerült összehozni a franchise harmadik részét a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk képében, amelyben Will Smith és Martin Lawrence ismét Mike Lowrey-ként és Marcus Burnettként akcióztak, azonban úgy tűnik, hőseink képtelenek letenni a fegyvert. 

Hirdetés

Hiába érződött a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk afféle búcsúnak (élen a "még utoljára" kifejezéssel), azonban úgy tűnik, hogy a Sony Pictures nem akar lemondani a szériáról, mivel a The Hollywood Reporter jelentése szerint máris a Bad Boys 4-en dolgoznak, amelynek forgatókönyvét az aktuális részt is összehozó Chris Bremner fogja írni, Smith és Lawrence pedig várhatóan visszatérnek jól ismert szerepeikben. 

A Bad Boys 4. még nagyon a kezdeti fázisban van, így azt sem lehet tudni, hogy mikor számíthatunk rá, vagy hogy a rendezőpáros, Adil El Arbi és Bilall Fallah elvállalják-e a folytatás elkészítését is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.