Hirdetés

Bad Boys 3 - Will Smith és Martin Lawrence együtt feszítenek

|

A páratlan páros még mindig a régi.

Hirdetés

Néhány hete Will Smith már alaposan felcsigázott minket a Bad Boys harmadik részét illetően, azonban Smith a minap ismét nem bírta megállni, hogy ne folytassa, amit elkezdett. A színész az Instagramján ugyanis közzétette az első hivatalos fotót a készülő akciófilmből, amelyen jómaga és Martin Lawrence próbálnak komolynak tűnni, viszont mind tudjuk, hogy ez számukra nem marad több hiú ábrándnál. 

Hirdetés

Smith és Lawrence mellett egyébként az első két részből ismerős Joe Pantoliano is visszatér Howard rendőrkapitány szerepében, de újoncokból sem lesz hiány, hiszen itt lesz többek között Vanessa Hudgens (Utazás a rejtélyes szigetre), Alexander Ludwig (Az éhezők viadala), valamint a Riverdale-ből ismerős Charles Melton. Az első két részt dirigáló Michael Bay helyett a rendezői székben ezúttal Adil El Arbi és Billal Fallah párosa foglalnak helyet, a mozi forgatókönyvéért pedig a második részt is jegyző Peter Craig volt a felelős, míg a produceri teendőket ismét Jerry Bruckheimer (A Karib-tenger kalózai) vállalta magára. 

A Bad Boys for Lif3 a tervek szerint 2020. januárjában kerülhet a mozikba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

FIRST LOOK! Theeeeey're BAAAAaaaack! :-) @badboys ⁣ ⁣ ????: @westbrook @jas

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2019, időpont: 5:59 (PST időzóna szerint)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.