Hirdetés

Will Smith beharangozta a Bad Boys for Lif3 forgatásának kezdetét

|

Sokáig nem tudtuk biztosra, hogy elkészül-e még valaha a Bad Boys 3. része, de most már semmi sem állíthatja meg ezeket a rosszfiúkat attól, hogy visszatérjenek.

Hirdetés

Will Smith egy egyszerű fotóval csigázta fel a Bad Boys filmek rajongóit. Egy stócnyi forgatókönyvet kapott lencsevégre és hozzátette: "Első nap. Majd jelentkezek még." Voltak már róla hírfoszlányok, hogy a Bad Boys for Lif3 forgatása kezdetét veheti a jövőhét folyamán, de úgy látszik, hogy Smithék extra szorgalmasra vették a figurát és a tervezettnél egy kicsivel hamarabb rosszfiúsba vágták magukat.

Hirdetés

Noha a forgatókönyvek bordázatáról nem derül ki, hogy pontosan milyen pácba kerül ezúttal Will Smith és Martin Lawrence, a film címét legalább megtudtuk. Régóta emlegettük már a Bad Boys for Life megnevezéssel a harmadik etapot, de az "E" betű felcserélése a "3"-as számmal igazán megdöbbentő és roppant kreativitásra vall. Will Smith láthatólag tudja, hogy mi a menő manapság, ahogyan azt a YouTube Rewindból is leszűrhettük.

A rosszmájúságot és béna vicceket félre téve a Bad Boys filmek az akció zsánér ékkövei, amelyek kiérdemelték a folytatást. 15 éve várunk már a harmadik részre és most hihetetlenül jó érzés leírni, hogy végre forognak a kamerák. Alig várjuk, hogy Smith és Lawrence újabb posztokkal fokozzák a várakozást, ahogyan halad a előre forgatás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day 1. I’ll keep y’all posted

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.