Hirdetés

Csúszik a Bad Boys for Life és a Goosebumps 2

|

Két fontos folytatást is több hónappal eltolt a Sony.

Hirdetés

A Sony Pictures kicsit átrendezte a következő éves, 2018-as naptárját. Már biztosan később jön a Bad Boys 3 és a Goosebumps folytatása, cserébe viszont kiderült egy pár animációs filmjüknek a premierdátuma.

Hirdetés

A Libabőr folytatását nyolc hónappal tolták el, így 2018 január helyett csak 2018. szeptember 21-én nézhetjük. Erről az időpontról a Hotel Transylvania 3. részét pakolták el a nyári fő szezonba, 2018. július 13-ra. (Az előtte lévő héten az Ant-Man and The Wasp, utána az Alita: Battle Angel debütál.)

A másik nagy csúsztatás a Bad Boys for Life-ot érinti, amit szintén 2018 őszére toltak (és egyszer már elpaterolták), november 9-re, a korábbi 2018-as januári időpontról, ami kicsit érdekes döntés, hisz ebben az időszakban elsősorban Oscar filmeket adnak, illetve egy héttel előtte mutatkozik be egy új cím nélküli Foxos képregényfilm, rá egy hétre meg a Fantasztikus állatok és megfigyelésük második felvonása jelentkezett be.

A döntést nem indokolta meg a Sony, de általában az ilyenfajta átrendezésnek nincsenek különösebb okai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.