Hirdetés

Új címet és premierdátumot kapott a Bad Boys 3

|

A Sony megváltoztatta a Bad Boys 3 címét és bemutató időpontját.

Hirdetés

A tavalyi év második felében kezdett el újra éledezni a régóta várt Bad Boys 3, melynek előző része már több, mint 13 éve jött ki a mozikban, de a franchise azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A Sony először egy premierdátumot adott ki a projekttel kapcsolatban, melyben egy nagyon optimista, 2017. februári időpontba helyezte a film mozikba küldését, ám a megfelelő rendező, a kész forgatókönyv és az elengedhetetlen Will Smith-Martin Lawrence duó hiányában ezt már akkor tudni lehet, hogy csúszni fog a film.

Hirdetés

Azóta viszont kiderült, hogy Joe Carnahan (Szupercsapat, Fehér Pokol) dirigálja majd a filmet, valamint szinte biztossá vált a Smith-Lawrence páros visszatérése is. A minap pedig azt is megtudtuk, hogy a film mostantól Bad Boys for Life címen fut, és a premiert is eltolták, egészen 2018. január 12-ig, ahol majd az Útvesztő széria befejező részével, a Halálkúrával kell megküzdenie a nézők kegyeiért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.