Hirdetés

Barney Stinson rendezésre adta fejét

|

Az Így jártam anyátokkal legütőképesebb sztárja szerepei mellett nagyon szeretné kipróbálni magát a kamera másik oldalán is, első megmozdulása az Aaron és Sarah lesz.

Hirdetés

Valószínűleg sosem fogja tudni lemosni magáról Harris Barney Stinson nevét, de valószínűleg nem is szeretné, hiszen elég löketet ad ahhoz jelenlegi hírneve, hogy elég legyen filmjének megtekintéséhez.

Az Aaron és Sarah lebonyolításával szeretné megkezdeni direktori karrierjét, de feltűnik a közeljövőben olyan filmekben is, mint a Kalandférgek 3 és A szép szörnyeteg. Az Aaron és Sarah fiú részét az a Josh Hutcherson teszi ki, aki épp, hogy lecsúszott a Pókember reboot szerepéről, és azt Andrew Garfield kapta meg. Emma Roberts, Eric Roberts lánya pedig a pár másik felét alkotja, remélhetőleg nem túl átlagosan.

A forgatókönyv sem kutya, ugyanis a Halottnak a csók című sorozat két írója, Chad Gomez Creasey és Dara Resnik Creasey felelősek érte, így erre sem lehet majd panaszunk. Ha pedig Harris rendezésére gondolunk, egy dolog juthat eszünkbe: ez ferge.... most figyelj.... teges lesz!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.