Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt Tom Cruise új filmjét, a Barry Seal: A beszállítót! (Lezárva)

|

Augusztus 31-től láthatjátok a mozikban Tom Cruise következő akciófilmjét, az igaz történeten alapuló Barry Seal: A beszállítót, amelyben a színész egy sokkal lazább figurát hoz az eddigieknél. Ha szeretnél páros belépőt nyerni a premier előtti vetítésre, akkor játssz velünk!

Hirdetés

Az igaz történet alapján készült Barry Seal: A beszállító (American Made) egy pilóta életét mutatja be, aki egészen elképesztő szituációkba kerül, miközben a CIA-nak dolgozik és mindezt az a Doug Liman álmodta vászonra, aki a főszerepet vállaló Tom Cruise-zal már dolgozott együtt a közönségsikernek számító A holnap határán és annak folytatásán is. 

Hirdetés

A Barry Seal: A beszállító augusztus 31-től látható a hazai mozikban, de a Puliwood és a UIP-Duna Film közös játékának keretében ti már premier előtt megnézhetitek Tom Cruise legújabb kalandját, ugyanis nem kevesebb, mint öt páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik augusztus 29, azaz kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül Tom Cruise melyik filmjéhez nem készül/készült folytatás?

a, A holnap határa

b, Jack Reacher

c, Collateral - A halál záloga

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Barry Seal" jeligével. A premier előtti vetítés 2017. augusztus 30-án este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.