Hirdetés

Barry Seal: A beszállító előzetes - Tom Cruise drogcsempész lett

|

Az igaz történet alapján készülő American Made egy pilóta életét mutatja be, aki egészen elképesztő szituációkba kerül, miközben a CIA-nak dolgozik.

Hirdetés

A holnap határa rendezője, Doug Liman és Tom Cruise nem csak az időutazós filmjük folytatása, a Live Die Repeat and Repeat kapcsán dolgoznak újra együtt, de a Barry Seal: A beszállító elkészítésében is egy csapatba kerültek.

Hirdetés

A Barry Seal: A beszállító igaz történeten alapuló cselekménye szerint a Tom Cruise által életre keltett főszereplőnk, Barry Seal egy igazán tehetséges pilóta, akire felfigyel a CIA, majd beszervezik őt különféle csempészakciók lebonyolítására. A munkája persze minden, csak nem unalmas. Nézzétek meg, az első trailerben, hogy miért: 

A Barry Seal: A beszállító szeptember 29-én kerül a mozikba. Titeket meggyőzött az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.