Hirdetés

A Batgirl és a Justice League Dark filmek következhetnek a DC listáján

|

Ezek a filmek folytatják a DC Bővített Univerzum sorát?

Hirdetés

A Wonder Woman-nel végre megkaptuk a DC Bővített Univerzum első igazán kiemelkedő alkotását, amely után a Warner Bros. máris a következő lépéseit fontolgatja. Számos DC-s projekt kering a levegőben, de egyelőre nem lehettünk biztosak abban, hogy a stúdió melyikkel fogja folytatni a sort, most viszont a The Hollywood Reporter információi szerint megvannak a befutók.

Hirdetés

A friss hírek alapján a DC-nél a Batgirl és a Justice League Dark, azaz a Sötét Igazság Ligája mozik kerültek előtérbe. A Batgirl kevésbé meglepő, hiszen a filmért a Bosszúállókat is rendező Joss Whedon felel, így érthető, hogy mielőbb tető alá szeretné hozni a stúdió. A Sötét Igazság Ligája azonban már okoz némi meglepetést, ugyanis a projektet még májusban hagyta ott Doug Liman rendező, így jelenleg eléggé a levegőben lebeg az egész, de talán hamarosan hírét kapjuk az utánpótlásnak.

A Wonder Woman premierje során készített interjúban Joss Whedon elárulta, hogy a Batgirl forgatókönyve koránt sincs még kész, de persze mielőtt az említett két film mozikba kerülne még idén ősszel megérkezik az Igazság Ligája és 2018. decemberében az Aquaman mozi is. Ennyi időnek elégnek kell lennie ahhoz, hogy egy-egy épkézláb szkriptet állítsanak össze az írók és elkezdődhessenek a forgatások valamikor a jövő év folyamán.

Ti örülnétek, ha valóban ezekre a projektekre fektetné a hangsúlyt a DC vagy inkább más filmeket néznétek meg a képregényes univerzumból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.