Hirdetés

Batman 3 - Edward Norton Riddler lenne

|

A fő kérdésmester - akit mi csak Rébusznak hívunk magyar földön - karakterét játszó színész kiléte továbbra sem eldöntött, nehéz Jim Carrey-nek utódot találni. Talán mégis akad?

Hirdetés

Norton barátunk (nem a vírusírtó) az IGN munkatársaival beszélgetett éppen, és magyarázta, hogy reméli jól fog sikerül a Bosszú Angyalai, egyáltalán nem haragszik érte, hogy kimaradt belőle, jól döntött a Marvel, hogy helyette Mark Ruffalo-t szerződtette.

A kötelező nyálcsorgatás után azonban mondott érdekes dolgokat is, kiderült, hogy újra szeretne résztvevője lenni egy szuperhős filmnek, mondott konkrét példát is rá: "Christopher Nolan remekül végzi a munkáját a távolban" - magyarázta Norton. "Tisztelem őt. Azt hiszem, eddig is nagy, nagy utat járt be."

Majd megragadva a téma aktuális fonalát, Norton vágyakozó szemekkel kibökte, hogy rendkívül szeretné eljátszani a harmadik Batman filmben Riddler-t, az IQ zsenit. "Ez lenne aztán a szórakozás, nem mondanék nemet rá." majd viccesen folytatta: "Fiúk, már tudjátok kire kell voksolni ezügyben."

Szállingóztak olyan híresztelése is, hogy Joseph-Gordon Lewitt lehetne Rébusz, de talán szerencséje lesz Edward Norton-nak, és Nolan felfigyel rá. Szívesen látnátok őt Riddlerként a Batman 3-ban?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.