Hirdetés

Batman 3 - ki lesz a főgonosz?

|

Szinte kötelességemnek érzem, hogy eseményről-eseményre beszámoljak nektek a Batman 3 helyzetéről, tekintsétek ezt egyfajta helyzetjelentésnek.

Hirdetés

Visszatér továbbá Gary Oldman (Jim Gordon hadnagy), Michael Caine (Alfred) és Morgan Freeman (Lucius Fox) is, mely színész-zsenik közül utóbbi említett néhány érdekességet Batman lehetséges ellenfeleit illetően.

Freeman szerint nem egy, hanem több ellenség nehezíti majd meg kedvenc hősünk dolgát. Rébusz bekukkantásáról már javában pletykáltunk mi is, a szóbeszéd szerint Joseph Gordon-Lewitt a legesélyesebb rá. Joker is szóba került újból, de ettől Nolan és a producerek is ódzkodnak, tekintve, hogy lehetetlen Heath Ledger alakítását utánozni, elrontani pedig nem szeretnék emlékét.

Kettejük mellett feltűnt a téren Pingvin karaktere is, akinek eljátszására Philip Seymour Hoffman lehetne a tökéletes alany, de senki sem erősítette meg az állítást. Kósza ötletként csatangol a film története körül a Macskanő, valamint Mr. Fagy is, aki legutóbb az 1997-es Batman & Robinban tűnt fel Arnold Schwarzenegger képében.

Hogy fokozzuk a tanácstalanságot, el kell áruljam, hogy mindezen ellenfelek kérdőjeléhez csatolhatjuk Killer Croc személyét is, egy külsős forrás szerint mocsaras területeken is forgat majd Nolan, ebből pedig arra következtettek, hogy csakis Croc miatt lehetséges mindez. Erős pletyka, nagyon erős!

Eddigi tudásunk szerint a Batman 3 megjelenési dátuma 2012. Július 20.

Ti ki(ke)t látnátok leginkább a vásznon Batman ellenfeleként?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.