Hirdetés

Batman 3 - megvan a forgatás dátuma

|

Michael Caine szinte nélkülözhetetlennek számít a Nolan-féle Batman filmekben, a jóságos, néhol sziporkázó elmés lakáj szerepét rá szabták, ráadásul Caine a forgatásról is szólt egy keveset.

Hirdetés

Christopher Nolan ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy ő rendezi a harmadik Batman mozit, amit nyilván eddig is tudtunk, de nem árt a tény elé az a hivatalos billog, a bürokraták kedvéért.

Ami ennél fontosabb most az, hogy Michael Caine a The Chris Moyles Show-ban azt hangoztatta: "valószínűleg májusban kezdünk neki". Ez egy kicsit későbbi időpont, mint amire Caine korábban hivatkozott, akkor április volt az indulóhónap, de ha májusban biztosan elrajtol a forgatás, mi csak jól járunk vele. A Batman 3 még mindig 2012. július 20-ra van datálva, tehát Nolan-éknek 1 évük van a szuperprojekt összehozására, olyan minőségien, ahogy eddig.

A The Chris Moyles Show-ban Caine még hozzátette, hogy Nolan és Jonathan társíróként nem hajlandó még elmondani, ki a főgonosz. A legfrissebb hír az volt - aminek alapja is volt - az Rébusz szerepeltetése, Joseph Gordon-Lewitt be is jelentkezett a karakter eljátszására. Nolan erről nem beszélt, de azt megerősítette, hogy van lelke, és nem hozza vissza Joker-t.

Azt is rebesgetik, hogy Wally Pfister operatőr IMAX vásznakra szeretné készíteni a filmet, de se ő se Nolan nem rajonganak a 3D-ért...

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.