Hirdetés

Batman 3: Nolan a szkripten dolgozik!

|

A Sötét Lovag világsikere és beteljesedése után lélegzetünket visszafojtva vártuk azt a pillanatot, mikor bejelentik a Batman trilógia lezáró darabját, s így is lett. De mikorra várható?

Hirdetés

Nolan végre beszédes kedvében volt egy interjú során, és némi frissítést eszközölt a készülő Batman 3 kapcsán - az Eredet egy sajtóközleményén Olaszországban megkérdezték őt az újságírók mint s hogy alakul a sötét lovag harmadik megnyilvánulása.

Christopher Nolan elárulta, hogy öccse, Jonah Nolan segédírói tisztjében végzett már a forgatókönyv tervezetével, maga pedig átnézve a brilliánsnak tűnő terveket, el is kezdett dolgozni és szépen halad a szkripttel, hamarosan készen is lesz vele. Amikor kérdezték őt minderről, Nolan ezt mondta:

"Nem szeretek beszélni olyan dologról, amivel még nem állok készen. De dolgozom a forgatókönyvön jelenleg is. Jonah elkészült a könyv tervezetével, és most én vagyok soron. Amennyiben elkészülök vele, szolgálhatunk egy megjelenési dátummal is. Bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban!"

Bár Nolan még nem bocsájtkozik találgatásokba, de bizonyos források máris azt pletykálják, hogy a Batman trilógia lezáró része 2012-ben, azon belül is Július 20-án lát napvilágot. Ha mindez igaz, akkor olyan szuperhősökkel telített debütálási szakaszba érkezik, ahol a Farkas 2, az új Pókember, a Bosszú Angyalai, és az új Superman film is érkezik, tehát lesz ellenfele rendesen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.