Hirdetés

Ben Affleck nem sieti el a Batman forgatókönyvét

|

Ben Affleck tanult a Daredevil hibájából és nem elégszik meg egy középszerű filmmel.

Hirdetés

A Ben Affleck-féle Batmanről már tudjuk, hogy be fogja előzni az Igazság Ligája második részét, igy akár már 2019-ban nézhetjük a filmet, de egyelőre még elég ködösek az információk, amik eljutnak a nagyközönséghez. Afflecket pont ezért faggatta a The New York Times, aki többek között arról is beszélt, hogy még dolgozik a forgatókönyvön.

Hirdetés


Nem igazán hiszek azokban a projektekben, amiket sürgetni kell, mert késznek kell lenniük egy időpontra. Tényleg figyelek erre, nem sietek el semmit csak azért, hogy egy középszerű film legyen belőle.


Még hozzátette, hogy nagyon sokat tanult a 2003-as Daredevil példájából és részben az abban való csalódása miatt olyan megfontolt most.


Annyira utálom a Daredevilt. Az egész frusztrál, a Netflixes sorozat annyira jó dolgokat csinál. Szerintem nekünk is ott volt a lehetőség, hogy mindezt elérjük a karakterrel és valahogy mégsem sikerült.


Mi nagyon reméljük, hogy Affleck betartja, amit ígér és a stúdió is békén hagyja, a végeredmény pedig egy új király Batman film lesz. (Az is tiszteletet érdemel a részéről, hogy elismeri a Marvel eredményeit.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.