Hirdetés

Batman Beyond animációs filmet készít a Warner Bros.

|

Úgy fest, hogy a Warner is elkészíti a maga Irány a Pókverzumát.

Hirdetés

A Warner a 90-es években bár egy időre sikeresen meggyilkolta a denevérember élőszereplős inkarnációját, animációs fronton eme időszak jelentette a stúdiónak a Kánaánt, hiszen ekkoriban készült el többek közt a Batman: A rajzfilmsorozat, vagy az annak kvázi folytatásaként is felfogható Batman: Beyond, amit idehaza csak Batman of the Future-ként ismerhetünk. A jövőben játszódó, neo-noir elemeket használó animációs széria - amely helyenként még a Blade Runnerből sem volt rest meríteni - 1999-től egészen 2001-ig futott, ahol Bruce Wayne idős kora miatt egy lázadó ifjoncra, Terry McGinnisre bízta a denevérköpenyt, és amolyan mentor-mentorált kapcsolatban igyekezett átadni minden tudását Terry-nek, aki természetesen nem egyszer szembement a kissé megkomorodott Wayne-nel.

Hirdetés

Noha a széria mindössze három évadot, és egy tévéfilmet ért meg, mégis akkora rajongótáborra tett szert, hogy a Warner a legfrissebb pletykák szerint hamarosan feltámasztja a futurisztikus bőregeret, méghozzá nem is akárhogyan, ugyanis a Warnernél az Irány a Pókverzum elképesztő kritikai, na meg anyagi sikerén felbuzdulva, egy egész estés mozifilmmel szeretnék kivenni a részüket a jól látható piaci résből. Bár egyelőre még nagyon keveset tudni a produkcióról, a GeeksWorldwide úgy tudja, hogy az animációs film munkálatai valamikor 2020-ban kezdődhetnek meg, így legkorábban egy 2022-es premier néz ki a legvalószínűbbnek.

A Warner Bros. egyébként olyannyira megihletődött a Pókember: Irány a Pókverzum sikerein, hogy a SuperBroMovies egyik szerkesztője, Daniel Ritchman szerint a Warner fejesei egy ázsiai-amerikai színészt szeretnének Terry szinkronhangjának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.