Hirdetés

Batman lesz Flash mentora az Igazság Ligájában?

|

Ben Affleck beszélt a Sötét Lovag és a Skarlát Gyorshajtó viszonyáról a készülő Igazság Ligájában.

Hirdetés

Áprilisban kezdődtek az Igazság Ligája munkálatai, és a minap már egy rakat érdekesség látott napvilágot a jövőre érkező szuperhősmozihoz.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Liga egy Földet veszélyeztető fenyegetéssel néz szembe, melynek élén Steppenwolf fog állni. A filmben mutatkozik be a filmes Flash-is, Ezra Miller tálalásában, akinek kapcsolata Batmannel a leginkább izgatja a rajongókat, ugyanis a Sötét Lovag egyfajta mentoraként fog fellépni a Skarlát Gyorshajtónak. 

Ben Affleck a következőket nyilatkozta a két karakter kapcsolatáról:

Érdekes. Van benne egy elem. Minőségi, amit Ezra csinál, fiatalos és szórakoztató, tele van élettel és izgalmas, hogy amit művel, az mennyire kontrasztban van Batman lényével. Kicsit olyan vele együtt játszani ezeket a jeleneteket, mint a természetben a yin és yang. Nem a gyámságon van a hangsúly - ezt Ezra is kikérné magának - de van kettejük kapcsolatában egy kicsit ilyen is. És ezt eljátszani abszolút szórakoztató.

A két figura első találkozása egyesek szerint ahhoz lesz hasonló, mint az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Tony Stark és Peter Parker megismerkedése. Affleck, valamint Zack Snyder és a többi alkotó ígérete szerint az Igazság Ligája könnyedebb hangvételű lesz, amit a Batman Superman éjsötét hangulatát nehezményezők talán értékelni fognak.

Azonban a film bemutatójáig még 2017 novemberéig várnunk kell, de a két karakter kontrasztja már most ígéretesnek tűnik. Szerintetek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.