Hirdetés

Deathstroke elárulta, hogy mikortól forog az új Batman

|

Joe Manganiello elkotyogta, hogy mikor kezdődhetnek meg a következő önálló Batman film munkálatai, amelyben ő lesz Slade Wilson, azaz Deathstroke.

Hirdetés

Ben Affleck a közelmúltban elhintette, hogy The Batman lehet az új film címe, ráadásul a Warner Bros. időközben kitűzött két új dátumot is, amelyek közül az egyik a spekulációk szerint Affleck Denevérembere lehet. Most újabb fontos infóval lettünk gazdagabbak. 

Hirdetés

Joe Manganiello (True Blood, Magic Mike, Szabotázs) fogja életre kelteni az új Batman filmben Slade Wilson bűnöző alteregóját, Deathstroke-ot, aki hősünk egyik legnagyobb ellenfele. A színész az ET-nek adott nyilatkozatában elmesélte, hogy megkezdte a felkészülést, ugyanis 2017 tavaszában megkezdik a The Batman (vagy legyen bármi a címe) forgatását. 

Manganiello nem árult el többet, de már ennek is örülünk, hiszen leshetjük majd az interneten felbukkanó forgatási képeket. Az új Batman forgatókönyvét Affleck és a DC Entertainment elnöke, Geoff Johns írták, a rendezést pedig Affleck vállalta. Rajtuk kívül ott lesz a stábban Jeremy Irons, mint Alfred és J.K. Simmons, mint Gordon felügyelő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.