Hirdetés

Kiderült, hogy mi lesz a következő Batman animációs film

|

Az aktuális DC animációs film, a Batman and Harley Quinn speciális extráiból tudtuk meg, hogy a következő alkotás a viktoriánus érába kalauzolja el a Denevérembert, ahol nem kisebb ellenféllel néz szembe, mint a félelmetes Hasfelmetsző Jackkel.

Hirdetés

A Batman and Harley Quinn lemezes megjelenése ugyan még arrébb van (külföldön augusztus 29, a hazai dátum még nem ismert), viszont máris felkerült egy fotó a borító hátuljáról, ahol az extrák között tisztán kiolvasható a következő animációs film címe. 

Hirdetés

Ez a DC Comics Másvilágok (Elseworlds) című sorozatának egyik képregényét, a "Denevérember másképpen, avagy: Gotham gázvilágnál" (Batman: Gotham by Gaslight) című füzetet veszi alapul, amelyet Brian Augustyn (Black Condor, Crimson, Marvel's Imperial Guard) írt és a Hellboy atyja, Mike Mignola rajzolt. A történet a viktoriánus időkben játszódik, amikor Batman a híres sorozatgyilkosra, a Hasfelmetsző Jackre vadászik (készült folytatás is Master of the Future címmel). Ha megjelenik a Batman and Harley Quinn, akkor megkapjuk majd az ízelítőt is, addig viszont be kell érnünk a létezésének hírével (de talán a Comic-Conon mutatnak valamit). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.