Hirdetés

Feliratos előzetest kapott Batman és Harley Quinn közös animációs filmje

|

Már épp itt volt az ideje, hogy a Warner Bros. Animation megmutassa nekünk a tavalyi Comic-Conon bejelentett Batman és Harley Quinn animációs kalandot bővebben is, amit most egy két perces kedvcsinálóval meg is tett.

Hirdetés

A Batman and Harley Quinn: A Bruce Timm Original egy teljesen új sztori Bruce Timm (Batman Beyond, Batman) sajátos elképzelésében, aki lényegében a DC animációs univerzumának atyja és Paul Dinivel közösen alkotta meg Harley-t is. 

A Denevérember (Kevin Conroy) és Joker barátnőjének (az Agymenőkből ismert Melissa Rauch) közös "mókázásában" Poison Ivy és Floronic Man megpróbálnak egy globális katasztrófát okozni, amit Batman, Nightwing és Harley igyekeznek megakadályozni. Hogy pontosan milyen lesz az animációs történet a klasszikus "Timmverse" stílust képviselve és hogyan dolgozik majd együtt a két címszereplő, abból az alábbi trailer ad ízelítőt (a DC Comics Magyarország jóvoltából felirattal): 

Batman és Harley Quinn közös animációs filmje valamikor a nyáron várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.