Hirdetés

Batman: The Dark Knight Returns 2. rész - Michael Emerson adja Joker hangját

|

A Warner Home Video szeptember 25-én adja ki a Batman: The Dark Knight Returns első részét dvd-n és Blu-Ray-en. Frank Miller klasszikus képregényének adaptációja két részben jön ki, a második rész most készül.

Hirdetés

 Emerson elmondta, hogy Joker karaktere azért is vonzza nagyon, mert egy többrétegű személyiségről van szó, akinek van egy arca, amit a világnak mutat, és van egy, ami a saját magáé. Szerinte tulajdonképp egy olyan gonoszról van szó, aki születésétől fogva színész. Ez pedig egyszerre örömteli és zavarba ejtő. Amikor a Joker nevet, akkor nincs semmi ki nem mondott, és amikor teljes gőzzel dühöng, akkor semmi irányítottság nincs benne. Folyamatosan teljes hőfokon ég. 

Batmant mindkét filmben Peter Weller játssza, az új, női Robint pedig Ariel Winter, Dr. Bartholomew Wolper hangját pedig Michael McKean adja. A stábhoz Mark Valley is csatlakozott, ő lesz Superman.

A második rész valamikor 2013-ban startol és az említettek mellett játszik még benne David Selby, a rendező pedig Jay Oliva. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.