Hirdetés

Batman v Superman - Affleck nagyobb előnnyel indul, mint egykor Bale?

|

A Dawn of Justice színészgárdájának egyik tagja, Harry Lennix beszélt arról, hogy Ben Affleck előnyösebb színész a Sötét Lovag megformálására, mint elődje.

Hirdetés

"Nem kérdés számomra, hogy félelmetesen jó Batman lesz belőle. Ben egy nagyon, nagyon intelligens fickó, ráadásul tehetséges is. Ő az a komor típusú színész. Azt hiszem Batman is pontosan ilyen temperamentumú. Szerintem nagyon sok közös van bennük, ha bele gondolsz, mind ketten igazi amerikanizált közegből származnak. Ben Boston-i, és hát mi amerikaibb annál? Ráadásul mindent jól átgondol és néha cinikus is. Szerintem tökéletes lesz. Azért is vagyok különösen izgatott az amerikai színészért, mert ez egyre ritkább. Az előző fickó, aki mellesleg nagyszerű munkát végzett, Christian Bale, ő brit volt. Szerintem, ha olyas valaki alakítja akinek nem kell eljátszania, hogy amerikai, hanem eleve ismeri ezt a világot akkor az hatalmas előnyt jelent számára. És tudva, hogy mennyire intelligens és művészi filmkészítő és színész is egyaránt, biztos vagyok benne, hogy nagyszerű munkát végez majd."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.