Hirdetés

Batman v Superman - Csodanő eredete

|

Charles Roven producer elárulta, hogy a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban Csodanő egy félisten lesz, nem mellesleg Zeusz lánya.

Hirdetés

"Csodanő is benne van. Ezt már tudjuk. Képességei is vannak. Ő egy istennő, egy félisten. Az apja pedig Zeusz."

Csodanő legelső megjelenése alkalmával az Amazonok királynője, Hippolyta öntötte őt ki agyagból, mert egy saját gyermekre vágyott. Az Amazonokat az istenek teremtették, olyan nők lelkét felhasználva akiket férfiak gyilkoltak meg. Az utolsó megmaradt ilyen lelket használta fel Hippolyta, hogy életre keltse Dianát, azaz Csodanőt.

A New 52 rebootja azonban teljesen más. A képregényben Diana, Hippolya és Zeusz közös gyermeke és az agyagos történetet csak az anya mesélte el a lányának, annak érdekében, hogy megvédje őt. Az egyenlőre kérdéses marad, hogy ebből a háttértörténetből mennyit mutat majd be a Batman v Superman, hiszen a film egyertelműen a két címszereplőről fog majd szólna túlnyomó részt. Természetesen Csodanő eredetének részletei tovább bontakozhatnak az Igazság Ligája filmben, vagy akár egy önálló moziban is.


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.