Hirdetés

Batman v Superman - Részletek a forgatásról

|

A Batmobilet egy üldözős jelenetben használták, és Lex Luthor hajszínének kérdése is kezd tisztázódni.

Hirdetés

"A jelenet éjszaka játszódik, az egyik tengerparti kikötőnél. Úgy néz ki, hogy a Batmobile is szerepelni fog benne. Egy üldözést forgattak, ami rengeteg kaszkadőri munkát igényelt. Egy Batman dublőrrel olyan jelenetet vettek fel, amiben Batman egy több mint 40 emeletes épület tetején áll. A forgatás nagyrészében dublőröket alkalmaztak. Ezen kívül Lexnek van haja, de nem olyan világos vörös színű, ahogyan azt sokan spekulálják."

Korábban arról is szóltak híresztelések, hogy Lex Luthor haja hosszabb, és szőkés lesz, akárcsak a Nirvana egykori énekeséé Kurt Cobainé volt. A hét elején Jesse Eisenbergről fénykép is készült a forgatás egyik szünetében, de sajnos a színész egy törölköző alá rejtette a haját, ígyhát az ügy megoldása még várat magára, viszont a legtöbb rajongót talán nem is igazán Eisenberg film eleji frizurája érdekli igazán, hanem inkább az, hogy a film végére Lex Luthorhoz méltóan, teljesen kopasz lesz-e.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.