Hirdetés

Megtalálták a Battle Angel film főszereplőjét

|

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Battle Angel filmadaptációja, ugyanis a forgatókönyvet író James Cameron és a rendezést vállaló Robert Rodriguez után megvan a főszereplőt alakító színésznő is.

Hirdetés

Yukito Kishiro zseniális mangájának adaptációját eredetileg James Cameron szerette volna rendezni, de ő még jó ideig ellesz az Avatar folytatásokkal, így átpasszolta a pozíciót Robert Rodrigueznek. Persze nem engedte el teljesen a projekt kezét, a forgatókönyvért ő felel és producerként is támogatja a feldolgozást. 

Hirdetés

Körülbelül egy hónapja arról is elkezdtek szállingózni az információk, hogy kik lehetnek az esélyesek a Battle Angel film főszerepére. A 20th Century Fox kívánságlistáján Maika Monroe, Rose Salazar, Bella Thorne és Zendaya Coleman színésznők szerepeltek, míg végül a legfrissebb hírek szerint az illetékesek (tehát a Fox, Cameron és Rodriguez) választása Rose Salazarra esett. 

Salazar elsősorban olyan young-adult adaptációkból ismert, mint Az útvesztő - Tűzpróba és A lázadó, de ez egycsapásra megváltozik majd a nagy durranásnak ígérkező Battle Angel Alitával, amelyben egy harcművészetekben jártas, amnéziás kiborglányt alakít majd a poszt-apokaliptikus jövőben, aki a múltját keresi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.