Hirdetés

Alita: Battle Angel - Ed Skrein lesz a főgonosz

|

Megtalálták a megfelelő személyt a főgonosz szerepére.

Hirdetés

A Deadpool-ban megismert Franci..akarom mondani Ajax, vagyis az őt megformáló Ed Skerin lesz a készülő Alita: Battle Angel főgonosz kiborgja, Zapan. A népszerű manga története a 26. században játszódik, és egy Alita (Rosa Salazar) nevezetű amnéziás kiborg nő áll a középpontban, akit Dr. Dyson (Christoph Waltz) ment meg a szeméttelepről. Az újjáépített Alita, aki csak a halálos harcművészeti kiképzésére emlékszik, egy vadász-harcossá válik, és a bűnüldözést választja hivatásául.

Hirdetés

A filmet eredetileg James Cameron rendezte volna, aki több, mint egy évtizeden keresztül próbálta meg tető alá hozni a projektet, de most, hogy az Avatar folytatásaival foglalatoskodik, semmire sincs ideje, így került a staféta a Sin City rendezőjéhez, Robert Rodriguezhez. A film 2018. júliusában érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.