Hirdetés

Lesz Baywatch 2, és a színészek is visszatérnek

|

A Paramount kissé elhamarkodottan, de eldöntötte, hogy jöhet a következő rész.

Hirdetés

Ugyan csak pár napja megy az amerikai mozikban az új Baywatch, de az alkotók és a stúdió nem zavartatták magukat ilyen bagatell dolgokkal, mint bevétel és negatív kritikák, hanem egyből rá is tértek a következő rész megtervezésére. Az egyik producer, Beau Flynn szerint még a színészek is benne vannak a visszatérésben.

Hirdetés

Egy interjúban mesélt a producer arról, hogy Damian Shannon és Mark Swift írók már dolgoznak a következő rész forgatókönyvén. Azt is elárulta, hogy a két főszereplő, Dwayne Johnson és Zac Efron visszatérése is majdnem biztos.

Már meg is van a remek sztorink hozzá. Visszahívtuk Shannont és Swiftet, akik ezt a részt is írták, és tudom azt is, hogy Dwayne-re, Zacre és a lányokra  is számíthatunk. Van egy jó ötletünk, melyben a szereplőket egy új világba helyezünk bele. Tengeren túlra vinnénk a sztorit.

A lányok egyike, a Pamela Anderson szerepébe beugró Kelly Rohrbach valóban jelezte szándékát a visszatérésre.  Igaz ő azért beszél könnyen, mert a Baywatch volt az első filmje, ami egyben jó kiugrási lehetőség is neki.

Hát persze! Nem is álmodhattam volna jobb castról az első filmemben. Ezek a srácok nagyszerűek. Viccesek, szeretnivalóak, nagylelkűek. Olyanok voltunk, mint egy család, és szerintem ez a képernyőn is átjön.

A hölgykoszorú másik tagja, Alexandra Daddario is kijelentette, hogy szívesen benne lenne a Baywatch 2-ben. 

Még nem szabad előre inni a medve bőrére egyik oldalról sem. A külföldi terjesztés segítségével meglehet még az a bevétel, ami jogossá teszi a következő rész elindítását, és a nézők értékelése is biztosan felhígítja majd a szőrösszívű kritikusokét. De a Paramount se kapkodja el a döntést. Mi, magyarok csak júliusban láthatjuk először.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.