Hirdetés

Befejeződött a Predator 5 forgatása

|

Jeff Cutter operatőr osztotta meg Twitteren a bizonyítékot, bedobva egyben néhány színész nevét is a sunyiban forgatott filmből.

Hirdetés

Mi is csak kapkodtuk a fejünket, amikor tudomást szereztünk arról, hogy lényegében a Skulls projektnéven futó Predator 5 forgatási munkálatai lassan be is fejeződnek. Nos, valóban nem túloztak a készítők, hiszen a minap Jeff Cutter, a Skulls operatőre osztotta meg Twitterén, hogy az utolsó felvételek is rögzítésre kerültek.

A képaláírásban a szakember megköszönte Dan Trachtenberg rendezőnek a bizalmat, valamint kiemelte a színészi stáb munkáját, akik közül három nevet is felsorolt: ezek szerint Amber Midthunder (Roswell, New Mexico, Jeges pokol, Légió) lesz az új történet főszereplője, valamint Dakota Beavers és Dane Diliergo is szerepelni fognak.

Hirdetés

A Predator 5 a múltba fogja kalauzolni a nézőket, egészen pontosan az amerikai polgárháború időszakába, és egy komancs nőt helyez a történet középpontjába, aki nemi identitása ellenére harcossá akar válni a törzsében.

Továbbra sem biztos, hogy a végső cím valóban a Skulls lesz, mivel Trachtenberg szánt szándékkal egy olyan projektnevet választott ki, amiről nem lehetett elsőre asszociálni a Predator franchise-ra. Mindenesetre az új fejezet lesz az első a Disney érában, ami több fronton is igyekszik szakítani az előző filmek hagyományaival, ami talán pont a projekt előnyére fog válni. A Predator 5 várhatóan 2022-ben fog debütálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.