Hirdetés

Befejeződött az Avatar-folytatások 2019-es forgatása, kaptunk két képet is

|

Bejelentették, hogy idén már nem forognak tovább a kamerák.

Hirdetés

James Cameronék még 2017 szeptemberében fogtak neki az Avatar-folytatások felvételéhez. A munkálatok egészen mostanáig zajlottak, és láthatóan még mindig nem értek a végére: az Avatar hivatalos Twitter-oldala ugyanis közzétette, hogy idén már nem forognak tovább a kamerák. Az igazsághoz hozzátartozik, miszerint nem egy, hanem rögtön kettő folytatást készítettek el ez idő alatt, amely igencsak tisztelendő. Ehhez a bejelentéshez pedig kaptunk pár hivatalos fényképet, amiknek hála betekinthetünk a kulisszák mögé.

Hirdetés

Nyilvánvalóan egyik képen sem fogunk felfedezni semmiféle történetbeli utalást vagy egyéb kikacsintást, de mégis nagyon jó látni, hogyan zajlottak a forgatások. Egyelőre sok mindent nem tudunk a folytatásokkal kapcsolatban, mindössze annyit, hogy a magyar származású Stephen Lang mind a négy (!) részben vissza fog majd térni az eredeti szereplőgárda mellett, és ha a második és a harmadik folytatás sikeres lesz, akkor nekikezdenek a maradék kettőnek is.

Az Avatar 2. előreláthatóan 2021 decemberében kerül majd világszerte a mozikba, de természetesen nincsen kizárva az sem, hogy még odébb tolják a megjelenést. Mi azért reméljük, ez idő alatt egy kidolgozottabb, eredeti történetet is tudtak kanyarítani a második résznek, és nem megint egy Farkasokkal táncoló feldolgozást kell majd néznünk. Ti várjátok a folytatásokat, vagy már teljesen hidegen hagy az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.