Hirdetés

Befejeződött az Indiana Jones 5. forgatása

|

Évekig tartó készülődés után végre sínen van a projekt.

Hirdetés

Elég régóta formálódott már az Indiana Jones 5. része ahhoz, hogy végre friss információkat kapjunk a projektről. Frank Marshall, a film egyik producere a napokban pedig végre megtörte a csendet. A Twitter-profilján ugyanis megerősítette, hogy a forgatási munkálatok nemrég befejeződtek. 

Hirdetés

A cselekmény részletei és a film címe jelenleg még nem ismert, de az biztos, hogy Harrison Ford visszatér, hogy utoljára öltse magára a legendás kalandor szerepét, és a film egy pontján átadja, továbbadja a stafétát valakinek. A szereplőgárda is már egy ideje ismert: Ford mellett feltűnik majd Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Hannibal, Még egy kört mindenkinek), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Fekete Párduc), Toby Jones (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló), és Antonio Banderas.

A rendezésért ezúttal nem Steven Spielberg, hanem James Mangold (Logan, Az aszfalt királyai) felelt, aki viszont továbbra is felügyeli a projektet, mint producer. Mangold a rendezés mellett pedig a forgatókönyvért is felelt Az aszfalt királyainak társíróival, Jaz és John-Henry Butterworth-szel közösen.

Az Indiana Jones ötödik részének fejlesztése gyakorlatilag az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008-as debütálása óta húzódik. George Lucas-nak voltak ötletei a folytatáshoz, a projekt azonban végül Kathleen Kennedy-hez került, miután ő lett a Lucasfilm elnöke 2012-ben. A stúdió aztán egy időre háttérbe szorította a projektet, hogy a következő Star Wars-filmekre koncentrálhasson.

Az Indiana Jones 5. még mindig nagyon sokára, csak 2023. június 30-án érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.