Hirdetés

Befejezték Robert Pattinson Batmanjének forgatását

|

Most már csak látnunk kellene.

Hirdetés

Matt Reeves Batman-moziját (amely nemes egyszerűséggel csak azt a címet kapta: The Batman) már régóta kíváncsian várjuk, kíváncsiságunk még arra az időre nyúlik vissza, amikor még nem is Reeves rendezte volna, hanem Ben Affleck lett volna a kamerák mögött és előtt. Most már azonban kezdhetünk megkönnyebbülten felsóhajtani, ugyanis Reeves maga jelentette be Twitteren egy képpel, hogy filmjének forgatása végre a végéhez ért. Épp ideje volt, miután szeptemberben le kellett állítani a filmet a koronavírus-járvány miatt.

Hirdetés

A jelenlegi állás szerint 2022. március 4-én bemutatásra kerülő film ismételten visszavisz minket azokba az időkbe, amikor Batman, azaz Bruce Wayne még jócskán szuperhősi pályafutása elején járt. A denevérjelmezbe bújt Robert Pattinsonnak egy filmen belül több gonosztevővel is meggyűlik majd a baja, így láthatjuk majd Rébuszt (Paul Dano alakításában), a Pingvint (őt Colin Farrell formálja majd meg), valamint a Macskanőt is (hello, Zoe Kravitz!). Azt illető félelmünket, hogy esetleg túlzsúfolt lesz a film ellenpontozhatja az, hogy Reeves már több ízben letett kompetens, remek filmeket, amikben komplex karakterábrázolást vegyített gazdag világépítéssel és látványos akciójelenetekkel. A Majmok bolygója-filmjei persze nem szuperhősfilmek, de nagyon jól mutatják, hogy milyen a hozzáállása a nagyobb szabású alkotásokhoz és nem feltétlen kell tartanunk attól, hogy olyanba megy bele, amiben nincsen bizodalma (bár sose lehet tudni). 

A történetről még mindig keveset tudunk, csupán arról van bővebb tudomásunk, hogy a film a Denevérembert inkább, mint detektívet fogja nekünk bemutatni és ha hihetünk az előzetes keltette benyomásoknak, nagyban fog meríteni például David Fincher Hetedikjéből is. Már ami a sötétebb tónust illeti. Nos, várjuk szeretettel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.