Hirdetés

Végleg befellegzett a Terminátor: Genisys trilógiának?

|

Hivatalos bejelentés szerint a Paramount Pictures kihátrált a Terminátor: Genisysből.

Hirdetés

Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt Arnold Schwarzenegger bejelentette, hogy a Genisys második része elkészül annak ellenére, hogy sem a kritikusok, sem a mozikasszák nem ájultak el tőle. Most úgy tűnik, hogy a Paramount Pictures végleg szakítani fog a franchise-zal, pontosabban ezzel az ágával. 

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint idén kezdte volna el fogatni a Paramount a folytatást, de már korábban is mutatkoztak a jelei annak, hogy ezt visszadobják. A bemutató dátumát többször tolták el, helyet hagyva ezzel a lassan érkező Baywatchnak. Az egyik szóvivő úgy nyilatkozott, hogy mikor törölték az egész projektet, még se az előkészületek, se a tervek nem születtek meg a trilógiának, így még idejében elejét vették. Ugyan hozott némi pénzt a konyhára, de a rossz fogadtatás miatt nem látták jó ötletnek ezt folytatni. A szóvívó úgy fogalmazott, hogy "a stúdió fejesei kiszerettek a Genisysből".

Ez persze csak a Paramountot zárja ki az ügyből, de annak lehetőségét nem, hogy egy másik, esetleg független stúdió oltalma alá vegye. De a megvalósításon túl egyéb szempontokat is figyelembe kell venni, például azt, hogy az idén 70 éves Arnold Schwarzenegger meddig tudja még elvállalni a húzónév szerepét, már ha egyáltalán belemenne. Ezért sincs ennek a megoldásnak sok esélye.

A Terminátor több évtizedes pályafutásának azonban ez korántsem vet véget, hiszen James Cameron és csapata már gondolkozik egy új nekifutáson. Erről azonban még nem árultak el többet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.