Hirdetés

Bréking: James Cameron és Tim Miller új Terminátor filmet készít!

|

Hamarosan ismét visszatér a vásznakra mindenki kedvenc halálosztó gépezete.

Hirdetés

A legutóbbi Terminátor film, a Genisys után valami ilyesmi hírben reménykedtünk, amivel ma robbantott a Deadline: James Cameron ugyanis összefogott a Deadpool rendezőjével, Tim Millerrel egy új Terminátor film elkészítése érdekében. 

Hirdetés

Az oldal hozzátette: egyelőre nem tudni, hogy az új film egy reboot vagy az első két filmnek a folytatása lenne-e, de a tervek szerint Miller ülne a rendezői székbe, Cameron pedig a produceri munkálatokat vállalná el, hiszen a 4 Avatar film mellé nehezére eshetne még egy Terminátor filmet is ledirigálnia.

Cameron az eredeti film jogait 1 dollárért adta el a producer Gale Anne Hurd-nak azzal a kikötéssel, hogy ő rendezheti a filmet Schwarzeneggerrel a főszerepben. Az első film 78,4 millió dollár bevételt hozott, míg a második rész már több, mint 500 millió dollárt generált világszinten. Ezután hagyta ott a szériát a rendező, és nélküle készült el még 3 rész, amik már meg sem közelítették az általa felállított mércét.

A legutolsó rész, a Genisys bukása után (mely Amerikában a 155 milliós költségvetés mellé mindössze 90 millió dollárt sikerült összekotornia, és csak Kínának köszönheti a csúfos bukta elkerülését) pedig a Paramount és a jogokkal rendelkező Skydance nem igazán gondolkodik újabb folytatásban, annak fényében meg főleg nem, hogy a jogok 2019-ben visszaszállnak James Cameronra. Ezért valószínűleg még legalább 2-3 évet biztos várnunk kell az új filmre, de biztosak lehetünk benne, hogy megfogja érni a várakozás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.