Hirdetés

Befutott az első hivatalos kép az Indiana Jones 5-ből

|

Stílusból jeles Harrison Ford visszatérése.

Hirdetés

Hogy folytatódni fog-e az Indiana Jones franchise a soron következő ötödik rész után, arra egyelőre egyre kevesebb a kilátás a Lucasfilm elnökének, Kathleen Kennedynek a múltkori kijelentése alapján. Mindenesetre egy év múlva, 2023-ban megkapjuk a legújabb Indy-kalandot, amire visszatér Harrison Ford is, a produkció pedig most a Twitteren osztotta meg az első hivatalos képet a filmből.

Hirdetés

Bár a lenti promóciós anyag nem mutat sokat, már csak a legendás Indiana Jones-szett látványa is léleksimogató lehet a franchise szerelmesei számára. Az ötödik filmet James Mangold rendezte a részben általa is írt forgatókönyből, Ford mellett pedig Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Toby Jones, Antonio Banderas, illetve Mads Mikkelsen is feltűnnek majd.

Titeket is magával ragadott a nosztalgia a kép láttán?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.